Julehilsen og litt info 2018

Julehilsen

Da er det fredag, og kun to dager til  julaften.  Det er på tide å komme i julestemningsmiley

Utenfor Klubbhuset pøser regnet ned, og det ser grått og trist ut ...sad... MEN humøret motiveres kraftig, når jeg ser ut og opplever noen som driver egentrening, og  ikke minst når jeg både hører og ser anleggsmaskiner i full gang på Bergsøy kgb.  Det trenes, og det bygges !
Vi er i rute med byggingen av fotballhallen, som skal få navnet Fiskarhallen. Fiskerinæringen står sterkt i Herøy, og de bidrar nå spesielt godt med finansieringen av hallen. Tusen takk til fiskerinæringen og alle andre som er med å bidrar i dette prosjektet. VI GLER OSS yes
Fiskarhallen er planlagt ferdigstilt i medio mai. Dette vil da være i god tid før vår tradisjonelle Havyard Cup, som i 2018 er planlagt gjennomført 8-10 juni.

Vi har et stabilt antall aktive på rundt 400,  og mange av dem har engasjerte, og ikke minst delaktige foreldre , som tar del i gjennomføringen av den stor aktiviteten vi idag har i klubben. Det er kjekt å oppleve at mange interesserer seg for klubben, og også ser den viktige rollen vi spiller som samfunnsaktør. Utenom den vanlige fotballaktiviteten vår, er den ny startede AFO (Aktivitetsfritidsordning) etter skoletid  et fint eksempel på dette. Vi har hatt en kjempefin start, og flere doblet antallet deltagere siden starten i mai. Vi har selvsagt fotball tilbud, men mye forkus på annen fysisk aktivtet, bevegelse m.m.. VI har plass til flere !

Vi skal utvikle fotballspillere, da vi er en fotballklubb, men det viktigste ved å gjøre det, er at vi bidrar i utviklingen av mennesket. Alle blir ikke fotballspillere når de blir voksne. Men når de velger å slutte, kan de ha fått med seg viktige samfunnsverdier, som tolleranse, solidaritet, lojalitet, likeverd, respekt. pålitelighet osv. De vil gjennom fotballen lære verdier som disiplin, prioritering, takle medgang og motgang osv.  Dette er viktig Samfunnsøkonomi. 

Ønsker å takke Alle de som stiller opp for klubben. De som er tillitsvalgte i styret, våre utvalg, alle trenere, lagledere, kioskpersonell/billettører, og supportere. Sammen med alle foreldre og spillere er dere med og skaper et fint miljø som alle kan trives i,  både på trening, kamper, arrangementer og dugnader.

Takk til våre sponsorer og Herøy Kommune som er meget delaktige i utviklingen av klubben vår.. 

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR 

Mvh
Tom

================================================================================================================

 Oppstart info 2018

 • Klubbhuset og stadion åpner for aktiviteter fra og med tirsdag 2 januar. Barnefotballen kan rulles igang. Dersom det er brukbare forhold ønsker klubben at lagene trener ute. 
  Alternativt kan man dele på å bruke gymsalen på borga som tidligere. Klubben har fått tildelt onsdager og torsdager kl 17.00-20.00. Utkvittering av nøkkel inn/retur skjer på klubbhuset i administrasjonen.
 • Telenor Xtra Bergsøy AFO vil starte opp når skolen starter igjen, tirsdag 2 januar. Dersom flere ønsker å melde seg på er det bare å ta kontakt. Der er link til påmelding på bergsoy.com, eller kontakt klubben.
 • Breddeakademiet har oppstart uke 2
  Elever fra Einedalen og Nerlandsøy barneskule som nå skal inn i ungdomsfotballen, vil bli plukket opp på skolen som tidligere. Opplysninger om hente tid vil bli formidlet fra klubben i løpet av uke 1 
  Breddakademiet er åpent for alle våre spillere 5 dager i uken, men vi har 3 dager som alle Må prioritere:
  Treningstider/dager for de forskjellige lagene/årskullen vil bli formidlet fra klubben så snart det er klart i uke 1

Adm

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift