NÅ ER DET TOMT........KUNSTGRESS GIS VEKK !

DET ER NÅ TOMT FOR KUNSTGRESS. 
De som fra nå sender mail vil eventuelt kunne bli satt på liste for å få hente når rehabiliteringen av resten av banen starter. Det blir ikke før neste år.

Tusen takk til alle som har satt seg på listen for henting. De vil nå kunne hente det de har bestilt. Husk å gi beskjed til adm når slik henting blir gjennomført.

 

 

SETT DERE PÅ LISTEN OG KOM OG HENT ! FØRST TIL MØLLA !

Kunstgresset på det området som Fiskarhallen blir bygget på er tatt opp, og gjort klar for hentingyes
Rullene er plassert på enden av parkeringsplassen bak banen ved badeland.

De kan hentes i rl a` 1,6m x 20m ca 1300 kg. Eller i rl a` 2m x 20m ca 1600kg.
(Omtrent halvparten av hver str.)

Vi har rullet gresset opp på en fin måte slik at det er mulig å bruke det videre. Kunstgresset er 10 år gammelt, og i God stand ! 
Topp til bruk i i mange sammenhenger. Endre grus til "gress", ballbinger, hager, lekeplasser osv.

  • Vi ber de som ønsker kunsgress om å sende en mail til fotball@bergsoy.no merket antall rl. og navnet på mottager.Det vil bli satt opp en liste, som er litt "Først til Mølla"  Lasting og henting må organiseres sjøl. 
    De som ikke klarer å laste sjøl, MÅ gi beskjed om det i mailen ved bestilling. Klubben kan eventuellt stille med en truck når flere henter samtidig til en avtalt dato. 

Vi gir som sagt dette fra oss gratis, men det er lov å gi et bidrag til Fiskarhallen, noe som vi vil sette pris påsmiley
Ber da om at beløpet betales til kontonummer 39104438931 merket: Kunstgress og navn på giver. Vi vil arkivere de som gir.

Adm

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift