Bergsøy IL-Fotball Nominert til Fair Play prisen 2017

Heisan

Det nærmer seg kretstinget og fotballgalla igjen, og kretsstyret viderefører tradisjonen med å hedre både kommuner, klubber og enkeltpersoner for sin innsats for å fremme fotballen i regionen vår. Det blir derfor nok et prisdryss når fotballfolket samles til Fotballgalla på Scandic Parken Hotell i Ålesund  lørdag 9. desember.

Bergsøy IL-Fotball har i flere år hatt en stor framgang i utvikling av klubben vår, og vi er stolte og takknemmelige over den innsatsen som mange legger ned, og den støtten som vi opplever fra sponsorer og andre samarbeidspartnere. Det har vært avgjørende for  å komme dit vi er idag som klubb.
I 2013 ble vi kåret til årets breddeklubb, samme år fikk vi status som kvalitetsklubb på nivå 1 i NFF, en status som vi fortsatt innehar !
Kulturprisen i Herøy ble også utdelt til Bergsøy IL i 2013. I 2015 ble Herøy Kommune tildelt prisen som årets fotballkommune, og i år er vi altså nominert for årets Fair Play klubb.


I år fikk vi på plass en egen Fair Play ansvarlig i klubben, Lisa Mari Dragenes. Hun har bidrat stort for at vi idag har fått en mye bedre struktur på Fair Play.
Vi ønsker å takke henne for det arbeidet hun legger ned, og som helt klart har hatt stor betydning for at vi nå er nominert til prisen for 2017.
Vi ønsker også å takke alle våre lagledere og deres Fair Play ansvarlige, som har tatt Fair Play på alvor, og klart å få dette godt integrert i sine lag.
Lykke til med videreutviklingen av Fair Play i vår klubb !

 

Begrunnelsen for vår nominasjon:
Bergsøy IL har i 2017 fått på plass en Fair play-representant på alle lag, og det er opprettet en Facebookgruppe for å lettere nå ut med informasjon til alle. Alle spillere i ungdoms- og seniorfotballen har skrevet under på Fair play-holdningskontrakter, og det er fokus på Fair play både på treninger og i kamp. De har også gjennomført Fair play-natursti, og deler ut foreldrevettkort på flest mulig kamper. Det har også en Fair play-kåring etter endt sesong for jenter (13-16, senior) og gutter (G13-16, G19, senior) i ungdomsfotballen og seniornivå. Det blir også gjennomført FP-helsing før og etter kamp og det er kampverter på alle kamper.

Vi er nominert i konkurranse med Emblem IL og Ørsta IL.

Ønsker dere å vite mer om Fair Play kan dere klikke HER

Heia Bergsøy

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift