Marine Harvest med Ny samarbeidsavtale

 

Marine Harvest er med videre på lag med Bergsøy IL- Fotball

Bergsøy IL Fotball har inngått en ny og forbedret samarbeidsavtale med Marine Harvest som nå blir hovedsponsor C.
Dette er en langsiktig avtale som er gjeldende fra inneværende sesong og ut 2020.

Marine Harvest er verdens største oppdretter av laks, og har over 1600 ansatte i Norge. I Norge dekker selskapet hele verdikjeden fra fôrproduksjon til stamfisk, rogn, matfisk og distribusjon og salg. Årlig blir det produsert hele 5,5 millioner måltid laks hver dag.  I Herøy kommune har selskapet både fabrikk på Eggesbønes og anlegg på sjø. Eggesbønes er et av landet største lakseslakteri, og har rundt 200 ansatte.

- For at vi skal være en attraktiv arbeidsplass så trenger vi levende lokalsamfunn med gode aktivitetstilbud til alle aldersgrupper. Vi har ansatte fra flere ulike nasjonaliteter og vi ser at gode fritidstilbud for alle aldersgrupper er med på å gjøre integreringen lettere. I så måte er Bergsøy IL-Fotball et naturlig valg å samarbeide med. De har de siste årene, investert betydelig i flotte anlegg, og utviklet klubben både organisatorisk og sportslig. Det er derfor viktig for oss å være med å bidra til at de kan ivareta og videreutvikle det gode aktivitetstilbudet klubben har for alle aldersgrupper, og spesielt for barn og ungdom i kommunen, sier regiondirektør i Marine Harvest, Asgeir Hasund.

Marine Harvest har vært samarbeidspartner med klubben i mange år, og daglig leder Tom Beddari er fornøyd med at en ny avtale nå er signert:

- At Marine Harvest ser verdien i det vi har utviklet, og ønsker å være med videre for å ivareta og videreutvikle klubben er svært gledelig. Visjonen vår er å bidra til å gjøre Herøy til en enda bedre plass å bo, og det drar samarbeidspartnerne våre også nytte av. En fotballklubb som er godt drevet, er med å gjøre kommunen vår til en mer attraktiv plass å bo. For å få flest mulig spillere til å bli med i fotballen lengst mulig, og for at de som vil, skal kunne bli best mulig, er vi i dag avhengig av stor frivillig innsats, lønna kompetanse, i tillegg moderne og gode anlegg. Våre langsiktige samarbeidspartnere, som Marine Harvest, er i så måte avgjørende og viktige for oss. Vi er sikre på at begge parter vil dra nytte av samarbeidet, sier en glad Tom Beddari, daglig leder i Bergsøy IL-Fotball.

 

Bilde av til venstre Region Direktør Marine Harvest, Asgeir Hasund, Tom Beddari  Daglig leder Bergsøy Fotball og Fabrikksjef Sølve Kiviranta, Marine Harvest.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift