Toni Sandanger gir seg som A-trener for Bergsøy Fotball

Etter 2,5 sesonger som trener for Bergsøy sitt A-lag har Toni Sandanger gitt klubben beskjed om at han gir seg som a-trener etter årets sesong. Dette begrunner han med et ønske om å få mer tid til familien og fokus på sin andre rolle i klubben som Sportslig leder, samt et ønske om å gjennomføre FIFA sin A-lisens trenerutdanning i 2019. Sandanger vil kanskje vurdere en trenerjobb i 2019 om det kommer interesse fra en attraktiv klubb noe som Bergsøy har full forståelse for. Sandanger har også en sivil jobb i Metizoft AS ved siden av engasjementet i Bergsøy, og han ønsker en mindre totalbelastning.

Bergsøy sitt A-lag har under Toni sin ledelse hatt meget gode sportslige resultater, og har vært svært nær opprykk til 3. divisjon 2 år på rad. I tillegg ledet han Bergsøy A-lag til suksess i årets NM da laget kom seg helt 2. runde. Seieren i 1. runde mot AaFK kommer alltid til å bli husket som en festkveld på Havila Fosnavåg stadion. Han har også fått frem en ung og motivert spillergruppe, som klubben vil ha stor glede av i årene fremover. Bergsøy Fotball vil takke Toni for innsatsen rundt A-laget, og er samtidig glad for å fortsatt kunne nytte seg av hans kompetanse og store engasjement videre og håper han vil bidra i klubben i årene som kommer til å løfte den videre.

Bergsøy vil umiddelbart starte prosessen med å tilsette ny A-trener.

For spørsmål kontakt leder sportslig utvalg Ronny Pål Kvalsvik tlf 41923269 eller styreleder Lars Conradi Andersen tlf 97712412

Best Regards

Lars Conradi Andersen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift